Art Ceramics ndodhet te udhekryqi i Rruges se Ilindenit dhe Rruges Industriale,
perballe Helges ne Tetove
Kontakt telefonat
+389 44 529 527
+389 70 444 814
art_ceramics@hotmail.com

Art Ceramics merret me tregtimin e pllakave te qeramikes per banjo,kuzhina,shkalle
dhe ambiente te tjera,te shoqeruara bashke me elementet e tjera ndihmese per
montimin e tyre।